(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Krocan na whisky
Potřebné ingredience
Nedalo mi to se nepodělit... :o)
Postup přípravy
1. Koupíme pětikilového krocana (pro šest osob)
a láhev whisky (pro osobu jednu).
k tomu:
■ sůl, pepř, olivový olej a proužky špeku.
2. Krocana poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a
potřeme olivovým olejem.
3. Předehřejeme troubu přesně na 200 °C.
Nalijeme si sklenku whisky
■ a připijeme na úspěch díla.
4. Poté pečlivě uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby.
5. Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět
na úspěch
díla.
6. Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C,
ať
trouba pořádně
bručí.
7. Dáme si další tři (3) whisky.
8. Po půl hodině ptáka otočíme a nadále jej bedlivě hlídáme.
9. Občas se
pevně chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy.
10. Po další bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a krocanou pro-prodočíme.
11. Přidom
dáuáme bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby.
12. Si dalších pjěét anebo zedm fixki zevnitř flašky.
13. Kruvacana pečem další dři hodinki (ale je to vcelku fuk) a každých deset
mi-minut dem čúrat.
Je-li to aáspoň drožku možný,
dolezem ke sforákua úytáhnem troubu z grocana.
14. Dopřejem si ježdě jedoó-ho loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostat uen.
Zúédnem tó-ho podělanýho ffóógla z éé zemněé a mrrrrrrrrdnemho na podnos.
Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zamaštťěnýým liinoúlhuéilu.
Néllze-li tomu zabránit, zskúussimese zznoúúa póósstáávitale
vonojetostejněfuk !!!!!!
15. Trošku se prospíme
Příští den jíme krocana studenýho s majonézou bez chleba a s aspirínem.
> Dobrou chuť a příjemnou zábavu při vaření!
> bye Henry
a láhev whisky (pro osobu jednu).
k tomu:
■ sůl, pepř, olivový olej a proužky špeku.
2. Krocana poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a
potřeme olivovým olejem.
3. Předehřejeme troubu přesně na 200 °C.
Nalijeme si sklenku whisky
■ a připijeme na úspěch díla.
4. Poté pečlivě uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby.
5. Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět
na úspěch
díla.
6. Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C,
ať
trouba pořádně
bručí.
7. Dáme si další tři (3) whisky.
8. Po půl hodině ptáka otočíme a nadále jej bedlivě hlídáme.
9. Občas se
pevně chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy.
10. Po další bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a krocanou pro-prodočíme.
11. Přidom
dáuáme bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby.
12. Si dalších pjěét anebo zedm fixki zevnitř flašky.
13. Kruvacana pečem další dři hodinki (ale je to vcelku fuk) a každých deset
mi-minut dem čúrat.
Je-li to aáspoň drožku možný,
dolezem ke sforákua úytáhnem troubu z grocana.
14. Dopřejem si ježdě jedoó-ho loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostat uen.
Zúédnem tó-ho podělanýho ffóógla z éé zemněé a mrrrrrrrrdnemho na podnos.
Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zamaštťěnýým liinoúlhuéilu.
Néllze-li tomu zabránit, zskúussimese zznoúúa póósstáávitale
vonojetostejněfuk !!!!!!
15. Trošku se prospíme
Příští den jíme krocana studenýho s majonézou bez chleba a s aspirínem.
> Dobrou chuť a příjemnou zábavu při vaření!
> bye Henry
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Willow M
(upraveno)
9. 5. 2008, 23:49
ryzoto
(upraveno)
9. 5. 2008, 23:39
Super receptík. Taky mi přišel podobný, ale účinek měl stejný. Taky jsem si smíchy prskala na monitor. Díky
aero-orion
(upraveno)
21. 3. 2008, 15:40
Tak to je bomba posílám.. ještě jednu lahvinku, upečte ještě něco
Koblížci
(upraveno)
22. 3. 2008, 17:15
@aero-orion
Zdeni, to je šampáňo?? Tak to nevím, co z něj.... jedině tu Whisky zapíjet...
pulec01
(upraveno)
21. 3. 2008, 15:24
tak to je super . Já mám zítra pětatřicet, tak to asi zkusím. Sice nemám krocana, ale mám flašku Balantínky. . Třeba to půjde i bez něj!!!!!!!Až se proberu, dám vědět jak jsem navařila . Zatím díky za recept
pralinka66
(upraveno)
18. 3. 2008, 10:52
Myslíte, že by se to dalo udělat na červeném víně???? Případně na slivovičce mé skorošvagrové??? Whisky moc nemusím.
Koblížci
(upraveno)
18. 3. 2008, 11:03
@pralinka66
Já teda taky whisky nemusím, ale co to nechat uvařit manžela? Tam to problém nebude??
Jobula
(upraveno)
18. 3. 2008, 10:31
moc dobry